19 Nisan 2024
Rize 15°C Parçalı Bulutlu

9 ilde 'silah kaçakçılığı' operasyonu: 12 gözaltı

GÜMÜŞHANE merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda silah ticareti ve imalatı yaptıkları iddiasıyla 12 şüpheli, gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ticareti ve imalatı yaptıkları iddiasıyla 41 şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Gümüşhane merkezli İstanbul, Bursa, Antalya, Samsun, Kocaeli, Muğla, Trabzon ve Giresun'da tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi.

BASKIN ANLARI KAMERADA

Baskınlarda 17 tabanca, 6 av tüfeği, 41 şarjör, 2 bin 970 fişek, 20 namlu, 1 silah kalıbı,1 silah sürgü kolu, 11 torna,4 kaynak, 5 taşlama ile 3 spiral makinası, silah yapımında kullanılan aletler ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Eş zamanlı baskınlarda 41 şüpheliden 12'si yakalandı. O anlar polis kamerasına da yansırken, gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. 

Anna Nikova
Haber Ajans: DHA

Not:Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde Rizegen.com editörlerinin hiçbir editöryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Haber alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorum yazman ister misiniz?

Yorumlar